Inschrijven

Proefles

Aangezien je kind soms niet goed weet wat de verschillende disciplines inhouden, is het handig om een proefles te volgen. Eens je kind is ingeschreven volgt meteen de betaling van het lidgeld en het goedkeuren van ons intern reglement. Hierin staat dat er geen lidgelden worden terugbetaald tenzij er overmacht in het spel is.

Je kan één keer een gratis proefles volgen. Voor meer info kan je mailen naar info@staparaathasselt.be

Wanneer kan ik inschrijven?

Inschrijven voor bestaande leden kan vanaf 15 augustus 2023. Nieuwe leden kunnen inschrijven vanaf maandag 4 september 2023.

Lidgeld betaal je voor de periode van september 2023 tot juni 2024
Dit is afhankelijk van de sluiting van de verschillende sporthallen. We proberen 30 lessen tijdens het jaar toch te garanderen. Er worden geen lidgelden terugbetaald tenzij er overmacht in het spel is. Meer info vinden jullie in ons intern reglement.

Hoeveel is het lidgeld?

Het onderstaande inschrijfgeld geldt vanaf seizoen 2023-2024 en enkel per aantal contacturen voor de recreanten, niet voor de wedstrijdgroepen. Voor de competitiegroepen worden de lidgelden via de trainer gecommuniceerd.

  • 1u/week: € 130
  • 1,5u/week: € 160
  • 2u/week: € 190
  • 2,5u/week: € 215
  • vanaf 3u/week: € 250

Inschrijfgeld voor de wedstrijdgroepen varieert naargelang de discipline e.d. Voor meer informatie neem contact op via info@staparaathasselt.be.

Maak ik aanspraak op korting?

Een tweede en een derde lid van éénzelfde gezin krijgt €5 korting op het lidgeld; het vierde gezinslid kan gratis inschrijven.

Voor een tweede discipline/groep wordt er automatisch een korting van 30€ verrekend, voor een derde discipline/groep wordt er automatisch een korting van 60€ verrekend.

Je kan ook via de mutualiteit een kleine teruggave aanvragen op je lidgeld. Voor meer info zie het item “Mutualiteit” hieronder.

Lidkaart

Na inschrijven kan je zelf je Gymfed lidkaart downloaden via Mijn Gymfed. Gebruik hier het e-mailadres en wachtwoord dat je aanmaakte bij je online inschrijving. Een korte handleiding kan je hier terugvinden.

Mutualiteit

Na inschrijven kan je zelf je attest van de mutualiteit downloaden via Mijn Gymfed. Gebruik hier het e-mailadres en wachtwoord dat je aanmaakte bij je online inschrijving. Een korte handleiding kan je hier terugvinden.

Wat als ik buiten het seizoen wens te starten?

Instappen kan op elk moment van het jaar zolang de groep niet volzet is. Per gemist trimester wordt automatisch een korting toegekend (exclusief de aansluiting bij Gymfed en de verzekering ).

Tegen sociale uitsluiting

Zou jij of je kind graag bij ons sporten maar is dat moeilijk omwille van een beperkt budget? Neem contact op met de vzw Horizont rap op stap voor een mogelijke terugbetaling van het lidgeld: https://www.horizontvzw.be

Hoe kan ik inschrijven?

Inschrijven gebeurt volledig online via de website van Gymfed en kan het hele jaar door via onderstaande knop.