Inschrijven

Wanneer kan ik inschrijven?

Inschrijven voor bestaande leden kan vanaf maandag 15 augustus 2022. Nieuwe leden kunnen inschrijven vanaf maandag 5 september 2023.

Lidgeld betaal je voor de periode van september 2022 tot juni 2023 (afhankelijk van de sluiting van de sporthallen van de stad Hasselt).

Hoeveel is het lidgeld?

Het onderstaande inschrijfgeld geldt vanaf seizoen 2022-2023 en enkel per aantal contacturen voor de recreanten, niet voor de wedstrijdgroepen. Voor de competitiegroepen worden de lidgelden via de trainer gecommuniceerd.

  • 1u/week: € 125
  • 1,5u/week: € 155
  • 2u/week: € 185
  • 2,5u/week: € 210
  • vanaf 3u/week: € 245

Inschrijfgeld voor de wedstrijdgroepen varieert naargelang de discipline e.d. Voor meer informatie neem contact op via info@staparaathasselt.be.

Maak ik aanspraak op korting?

Een tweede en een derde lid van éénzelfde gezin krijgt €5 korting op het lidgeld; het vierde gezinslid kan gratis inschrijven.

Voor een tweede discipline/groep wordt er automatisch een korting van 30€ verrekend, voor een derde discipline/groep wordt er automatisch een korting van 60€ verrekend.

Je kan ook via de mutualiteit een kleine teruggave aanvragen op je lidgeld. Voor meer info zie het item “Mutualiteit” hieronder.

Lidkaart

Na inschrijven kan je zelf je Gymfed lidkaart downloaden via Mijn Gymfed. Gebruik hier het e-mailadres en wachtwoord dat je aanmaakte bij je online inschrijving. Een korte handleiding kan je hier terugvinden.

Mutualiteit

Na inschrijven kan je zelf je attest van de mutualiteit downloaden via Mijn Gymfed. Gebruik hier het e-mailadres en wachtwoord dat je aanmaakte bij je online inschrijving. Een korte handleiding kan je hier terugvinden.

Wat als ik buiten het seizoen wens te starten?

Instappen kan op elk moment van het jaar zolang de groep niet volzet is. Per gemist trimester wordt automatisch een korting toegekend (exclusief de aansluiting bij Gymfed en de verzekering ).

Tegen sociale uitsluiting

Zou jij of je kind graag bij ons sporten maar is dat moeilijk omwille van een beperkt budget? Neem contact op met de vzw Horizont rap op stap voor een mogelijke terugbetaling van het lidgeld: https://www.horizontvzw.be

Hoe kan ik inschrijven?

Inschrijven gebeurt volledig online via de website van Gymfed en kan het hele jaar door via onderstaande knop.