Inschrijven

Wanneer kan ik inschrijven?

Lidgeld betaal je voor de periode van september 2019 tot juni 2020 (afhankelijk van de sluiting van de sporthallen van de stad Hasselt).

Hoeveel is het lidgeld?

Het onderstaande inschrijfgeld geldt enkel per aantal contacturen voor de recreanten, niet voor de wedstrijdgroepen.

  • 1u/week: € 115
  • 1,5u/week: € 145
  • 2u/week: € 175
  • 2,5u/week: € 205
  • vanaf 3u/week: € 235

Inschrijfgeld voor de wedstrijdgroepen varieert naargelang de discipline e.d. Voor meer informatie neem contact op via info@staparaathasselt.be.

Maak ik aanspraak op korting?

Een tweede en een derde lid van éénzelfde gezin krijgt €5 korting op het lidgeld; het vierde gezinslid kan gratis inschrijven.

Voor een tweede discipline/groep wordt er automatisch een korting van 40€ verrekend, voor een derde discipline/groep wordt er automatisch een korting van 60€ verrekend.

Je kan ook via de mutualiteit een kleine teruggave aanvragen op je lidgeld. Voor meer info zie het item “Mutualiteit” hieronder.

Alle leden krijgen er een gratis T-shirt of uniek gadget van Sta Paraat bovenop!

Lidkaart

Na inschrijven kan je zelf je Gymfed lidkaart downloaden via Mijn Gymfed. Gebruik hier het e-mailadres en wachtwoord dat je aanmaakte bij je online inschrijving.

Mutualiteit

Na inschrijven kan je zelf je attest van de mutualiteit downloaden via Mijn Gymfed. Gebruik hier het e-mailadres en wachtwoord dat je aanmaakte bij je online inschrijving.

Wat als ik buiten het seizoen wens te starten?

Instappen kan op elk moment van het jaar zolang de groep niet volzet is. Per gemist trimester wordt automatisch een korting toegekend (exclusief de aansluiting bij Gymfed en de verzekering ).

Hoe kan ik inschrijven?

Inschrijven gebeurt volledig online via de website van Gymfed en kan het hele jaar door via onderstaande knop.