Lesgeven: iets voor jou?

Voor onze afdelingen kleuter turnen en recreatief turnen lagere school zijn wij nog op zoek naar trainers met en zonder ervaring.

We polsen graag even bij jullie als ouders omdat we uit ervaring weten dat er ook ouders zijn die, nu de kinderen wat ouder zijn, een uurtje of meer tijd hebben om mee te draaien als trainer binnen onze club. Jullie kennen de club en zijn al wat meer betrokken in de werking aangezien jullie kind het afgelopen jaar zelf lid was.

De trainingen gaan door op woensdagnamiddag en zaterdagvoormiddag in Runkst, het centrum van Hasselt of in Stevoort. En kan gaan van 1 uur per week tot meerdere uren. Dit wordt besproken met de kandidaat trainers.

De verloning gebeurt op basis van het opleidingsniveau (sporttechnische of pedagogische diploma’s). Maar ook zonder diploma kan je je steentje bijdragen. Er wordt bovendien ook een korting toegepast op het lidgeld van uw kind.

Voor meer info, kunnen jullie mailen naar info@staparaathasselt.be Indien jullie vrienden, familieleden… kennen die ook geïnteresseerd zouden zijn, mogen jullie deze vraag ook altijd doorsturen.

Maak favoriet van permalink