Oproep: inzameling sportmateriaal en materiaal jeugdbeweging

Ruilwinkel de Uitwissel in Hasselt is op zoek naar sportmateriaal: zowel kleding als accessoires én naar materiaal jeugdbeweging voor kinderen en jongeren van 0 – 18j. Stad Hasselt wil inzetten op deelname aan sport en vrije tijd voor allen en duurzaam omgaan met materiaal. Ze zijn op zoek naar:

 • sportkledij (eender welke sport);
 • Sportschoenen (op dit moment is er een grote nood aan voetbalschoenen);
 • uitrusting voor sporten (tennisracket, hockeystick, voetbal, paardenzweepje, fietshelm…Op dit moment is er een grote nood aan scheenbeschermers);
 • uitrusting en kledij voor jeugdbewegingen (slaapzak, rugzak, gamel, drinkbus, bergschoenen, uniform, regenjas…).

  Ze zijn met andere woorden op zoek naar materiaal dat je kinderen een tijdje intensief gebruiken maar waar ze dan weer snel uitgroeien.

  Sta Paraat wil de schouders zetten onder dit inclusieve initiatief en een inzameling organiseren.

  Grote oproep: mest je kasten uit en doneer wat nog een rondje meekan: Je doet er iemand anders een groot plezier mee!

  Sta Paraat krijgt bovendien volle zegelkaarten in ruil voor onze donaties. Die zijn vrij te besteden in de Uitwissel (Huis van het Kind, Limburgplein 3). Wie een duwtje in de rug kan gebruiken, mag een mailtje sturen naar volgend mailadres, je krijgt dan volle kaarten opgestuurd met de post: ninakegels@msn.com

  Vanaf begin maart zal je een grote inzamelbox vinden van De Uitwissel in sporthal Vélodroom (Kempische Steenweg, achter Essec télécom), daar mag je je spullen doneren. Sta Paraat, Hasseltse gezinnen en onze gymnasten zullen je dankbaar zijn!

  https://www.hasselt.be/nl/ruilwinkel-de-uitwissel

  Maak favoriet van permalink