Bestuursleden en vrijwilligers gezocht!

Zou jij graag meedenken over de toekomst van de club, werk je graag aan projecten zoals de nieuwe sporthal, het coronabeleid, uitwerken en organiseren van evenementensponsors aantrekken, de digitale platformen beheren en/of het dagelijks beleid?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

We zoeken allerlei profielen die mee de schouders onder de club willen zetten, mensen met een groot netwerk of HR achtergrond, IT’ers, jong, oud, dik, dun, man of vrouw, maar vooral gepassioneerd door de verschillende sporten die Sta Paraat onder haar vleugels heeft en een mooie bijdrage kan leveren!

Het bestuur komt gemiddeld om de maand samen om in een informele en gezellige sfeer te werken aan het dagelijks beleid en het laatste jaar was dat (helaas) veelal via Teams en Whatsapp. 

Wil jij je kandidaat stellen om ons dynamisch en jong team van het dagelijks bestuur te versterken? Dan mag je je kandidaat stellen bij onze voorzitster Eveline Strackx (eveline.strackx@staparaathasselt.be).

Zie je jezelf eerder in een andere rol?

Dan zoeken we ook nog steeds vrijwilligers die van aanpakken weten en die zich af en toe willen engageren. Een 3-tal keer per jaar de handen uit de mouwen steken bij evenementen zoals pasta-avond, het turnfeest, wedstrijden of het uitbaten van een winkeltje? Dan staan we te springen om jou op te nemen in het oudercomit√©.

Voor verdere informatie en aanmelding, mag je contact opnemen met Davina Lemmens (lemmensdavina@yahoo.com)

We kijken al uit naar een positieve samenwerking!

Tot binnenkort?

Maak favoriet van permalink